0888908015
В количката имате 0 артикула на стойност 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка
Radevi.bg» Гаранция, замяна и връщане

Гаранция, замяна и връщане

 


Гаранция

Всички наши продукти получавате с гаранция съгласно действащото законодателство.
Купувайки продукт от нашия е-магазин, Вие получавате 24 месеца гаранция.
Важно: изключение правят батериите, за които законодателството не предвижда гаранция.

Замяна и връщане

Ние от В и Р Акация ЕООД уважаваме и зачитаме правото на връщане и замяна на нашите клиенти.
Повече информация за нашата политика за връщане можете да научите по-долу.

 

Ако желаете да замените или върнете продукт, закупен от е-магазина ни, проверете кой е Вашият случай и се свържете с нас:

     • При установен фабричен дефект или получаване на различен от поръчания продукт: моля да се свържете с нас на e-mail vir_akacia@abv.bg или на тел. 0888 030 442.След уточняване на детайлите дефектният/неправилния продукт ще бъде заменен, като в този случай транспортните разходи по връщането му до наш склад и получаването на нова бройка на указания от Вас адрес са за сметка на В и Р Акация ЕООД.
     • При установяване на нарушена опаковка или цялост поради неправилно транспортиране или липса: рекламацията и застраховката в този случай ще бъдат уважени само ако щетите са установени в момента на получаването в присъствието на куриера. В този случай моля да се свържете с нас незабавно на 0888 030 442 или 0888 908 015 и/или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със забележка в товарителницата на куриера и се изготвя протокол, в който се описва констатираното отклонение. В случай че приемете пратката на своя отговорност и не предявите претенции в момента на получаване на стоката пред куриера, рекламацията може да се счете за недействителна.
     • При желание да върнете получената стока по чл.55 от ЗЗП в 14-дневен срок от датата на получаване: изпратете на е-mail vir_akacia@abv.bg следната информация:
               - имена на клиента
               - телефон за връзка
               - дата на получаване на продукта
               - номер на платежния документ
               - причина за връщане(ако желаете да посочите такава)
      Нашият екип  ще се свърже с Вас за уточняване на следващите стъпки.

В този случай разходите по връщането на продукт са за Ваша сметка.

Важно: в този случай е важно да знаете, че потребителят е длъжен да съхранява получените от В и Р Акация ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на упоменатия срок. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, да не са използвани и да са с ненарушена цялост на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия.

 

ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО и ПРОИЗХОД
ОТВОРИ
преди да платиш
ЗАМЯНА и ВРЪЩАНЕ
2 ГОДИНИ
ГАРАНЦИЯ
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
за поръчки над 39лв.